Kogel- en steekwerend vest

Kogel- en steekwerend vest

Merk: Deltahouten International
Model: APD Hybride Compleet Psychi Elmon vest NIJ-IIIA
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: € 912,00

Beschikbare opties:

Omschrijving
Delta International bv is al bijna 25 jaar een begrip op het gebied van uniformuitrustingen, Delta is een vaste leverancier voor de overheid. Keer op keer bewijst Delta International bv dat ze kwaliteit leveren tegen zeer scherpe prijzen. Delta International bv kiest voor de kwaliteit van de Elmon kogelwerende vesten en steekwerende vesten!

*De kogelwerende vesten zijn gecertificeerd door TNO.
*De kogelwerende vesten zijn licht in gewicht!
*Alle Elmon ballistische producten zijn NATO 
gecertificeerd en hebben 10 jaar garantie!

Elmon is vooroplopend in technologie, want voor de productie gebruikt ELMON momenteel de sterkste vezel ter wereld: Dyneema® SB-21 (UHMPE vezel). Deze sterke, lichtgewicht vezel met gegarandeerde lange levensduur zorgt voor de vervaardiging van de meest lichte en effectieve kogelvrije vesten van de markt.
Dankzij hun specifieke concept bieden de kogelwerende  vesten van Elmon, een 10% extra oppervlaktebescherming t.o.v. concurrerende producten. Dit biedt extra bescherming, met name aan de vitale organen en de laterale gebieden, zonder dat dit invloed heeft op het draagcomfort.

En zoals u gewend bent van Delta International bv, de prijs kwaliteit/ verhouding van de kogelwerende vesten is zeer goed! 

De kogelwerende vesten van Elmon zijn gestaffeld d.w.z. Bij afname van meerdere kogelwerende vesten tegelijk geeft Delta International bv speciale korting voor de kogelwerende vesten, zowel voor heren kogelwerende vesten als voor dames.